CarolineKenta

 

Hur uttjatat det än låter så måste jag bara säga det; vad tiden går fort! Det var i alla fall vad jag låg och tänkte halv sex i morse när jag kisandes låg i sängen och tittade på vår lilla son som aktivt satt och tittade på ett avsnitt av israeliska teletubbies som jag yrvaket lyckats få fram på Ipaden i hopp om att få ett par sekunders extra morningstid, min snoozeknapp.  Även om det har hänt så mycket under de här snart två åren så undrar jag ändå vart tiden har tagit vägen! Vår lilla bebis har blivit en liten människa…
Caroline och Kenta har allt det här framför sig och jag är så glad för deras skull. Och pyttelite avundsjuk. Men de lovade att komma tillbaka när lillbebbe ploppat ut så då får jag ju ändå en del av kakan. Och jag har ju redan fått tjuvsmaka lite på det här snygga parets familjelycka.