Wow, vilken sommar det varit! Solen har strålat och jag med den! Det har varit full upp såklart. Vi fick den briljanta idén att lägga nya plattor fram till trappan hemma och anlägga en uteplats när solen vräkte ner ca 30°, fantastiskt! Mitt i bröllopssäsongen dessutom så det var gräva på dagen och redigera på natten som gällde. Gött med sommarn så man kan varva ner lite(!)
Nej, men seriöst så har vi haft det fantastiskt mysigt och jag har haft så otroligt goa brudpar. Inte en bild har jag lagt ut emellan grävtagen men det tänkte jag göra nu framöver, nu när plattorna ligger på plats.
Det är ju inte bara brudpar jag fotat i sommar, variationen har varit stor! Såklart massor med bebisar; slumrande nyfödda, mulliga halvåringar och vinglande ettåringar. Jag älskar dom alla! Gravidmagar, familjer och en hel del lyxiga budoir fotograferingar, såå kul! Jag ska kolla om jag får lägga ut lite bilder på dom också så ni får se. Det kommer helt enkel komma massor med bilder framöver! Jag börjar med att visa bilderna jag tog hemma hos underbart charmiga Lucy och hennes mamma och pappa. Bus i sängen!

lucy